Venus in Tweelingen

“Liefde door contact” (4 april t/m 8 augustus 2020)

Wie ’s avonds naar het Westen kijkt als de zonsondergang in zet, ziet een zeer heldere ster stralen…
Al weken is zij stralend aanwezig, en nu extra zichtbaar en extra fel. Het is geen ster, het is de planeet Venus. 
Helder staat zij te stralen om ons in contact te brengen met haar kwaliteiten:
Venus staat voor schoonheid, liefde en kunst. Venus heeft alles te maken het vrouwbeeld.
Venus is één van de relatie-planeten.

Iedereen heeft in zijn geboortehoroscoop een andere positie waar Venus gepositioneerd is. 
Een unieke uiting van jouw persoonlijke Venus: wat heb jij nodig om in contact te komen met schoonheid, je gevoel voor kunst en je manier om liefde te uiten.

Maar de planeten bewegen nu ook aan de hemel. En Venus staat nu in het teken Tweelingen, tot 8 augustus dit jaar. Dit is dan een universele energie die voor iedereen “geldt” als je er contact mee wilt maken.

Wat wil Venus in Tweelingen?
Het kunstzinnig vermogen gaat op een Tweeling-manier, de kunstuiting wil op een Tweeling-manier tot stand komen, en liefde uiten heeft Tweeling-kenmerken nodig.
Wat houdt dat in?Tweelingen is een lucht-teken, dus het mentale aspect is belangrijk.

1.Contact maken met de medemens
2.Bewegen, uitje maken, spelletjes doen
3.Lezen, schrijven, denken, praten, dichten

1.Venus in Tweeling wil contact maken. Juist nu dat in fysieke zin beperkt is, moet daar een andere manier voor komen. die zijn volop voor handen. Skype, facetime, whatsapp, kaart schrijven. Zo kom je in contact met Venus- en je medemens.
2.Tweeling heeft beweging nodig, het liefst met iemand samen. Die onrust moet eruit, de beweging moet erin. Met zijn tweeëen kan nu, zij het met die 1,5 meter. Besluit je om toch alleen te gaan, zorg dan dat je muziek op je hoofd hebt. Dat houdt de moed erin. Binnen kun je ook bewegen! 
3.Spelletjes om je brein te oefenen zijn zeer passend bij Tweelingen. Puzzelen, liefst een groot schilderij of kunstzinnige afbeelding of bloemen erop….het blijft Venus.
Creëer kunst! Venus in Tweelingen is dé tijd om je kunstzinnige uitingen via de pen te uiten. Het mentale aspect dus: schrijf gedichten, houd je dagboek bij, maak een blog.

Bekende personen met Venus in Tweelingen in hun geboortehoroscoop:
Linda de Mol: onze “quiz-queen”, Naomi Campbell, Jennifer Lopez 
Liam Neeson, Sean Bean

Heb je deze stand in je geboortehoroscoop, dan zegt dat iets over je behoeftes aan kunst, liefde, schoonheid. Bij mannen geeft het (onder andere)aan wat voor vrouw ze nodig hebben (of reeds gevonden hebben), bij vrouwen geeft het informatie over het vrouwbeeld.
Men wordt vaak gewaardeerd om de speelsheid, de luchtige gesprekspartner, of de gedichten-schrijvende partner die graag de hort op wil met je!

Wil jij weten wat jouw persoonlijke stand van de planeet Venus in jouw geboortehoroscoop is?
Boek een kort consult via de website: www.britafalk.nl

Artwork: Shannon Stamey
Tekst: Brita Falk