Tarot

 

In 1993 ben ik begonnen met een drie-jarige tarot-opleiding bij Gila Gerzon en heb deze met succes afgerond. De Kabbalistische traditie (Joodse mystieke leer) vormde de basis, met als specialisatie de tarot-legging de levensboom, welke ik nog steeds als een rijkdom ervaar. Meditatie en visualisatie vormden een belangrijk onderdeel van de opleiding.

Sindsdien ben ik intensief bezig met tarot. Het geeft duidelijkheid en inzicht. Vaak geven de kaarten een bevestiging van datgene wat ik al vermoedde. Ik ben opgeleid en getraind in de Rider-Waite Tarot kaarten, maar sinds 2011 werk ik graag met de prachtige Shadowscapes Tarot van Stephanie Pui-Mun Law. Het systeem is hetzelfde, maar de sfeer van de afbeeldingen is sprookjesachtig mooi.

Je kunt bij mij terecht voor adviezen op elk gebied (behalve het medische gebied) waarbij ik de tarot-kaarten gebruik: er zijn korte en lange gesprekken mogelijk en verschillende soorten leggingen.  Neem contact op voor meer informatie.
Bij deze consulten gebruik ik het Rider -Waite tarot-deck of de Shadowscapes Tarot, al naar gelang de wens van de consultant.

Afbeelding: Koningin van Pentakels-Stephanie Pui-Mun Law (Shadowscapes Tarot)

Bestel hier je Shadowscapes tarot-deck