Tarot Adviezen

Ik geef verschillende consulten, korte of langere consulten in verschillende legpatronen. Hieronder zie je de leggingen waar je uit kunt kiezen.

VERLEDEN-HEDEN-ADVIES ( 3 kaarten,  ±10 minuten, € 10,–)
Deze korte legging kan gebruikt worden voor simpele en kleine vragen. Er zit een tijdsverloop in en er wordt een richting gesuggereerd door middel van de advieskaart. 

DE LEVENSBOOM (12 kaarten,  ± 30 minuten, prijs € 30,–)De levensboom is een legging uit de Kabbalistische traditie. Het is een uitgebreide legging, die veel informatie geeft omdat er veel kaarten aan te pas komen.  De levensboom leg je doorgaans bij grotere levensvragen, maar kan ook prima ingezet worden bij vragen als:”Hoe gaat het op dit moment’, of “in deze situatie”. Het verhaal wordt dan als het ware door de kaarten beschreven, en er is ook een advieskaart die de richting aangeeft. De plaatsen in de levensboom (sefirot) zijn ook verbonden met de planeten uit de astrologie. Er wordt zo een verbinding gelegd tussen astrologie en tarot, wat voor mij als thuiskomen voelt. Het geeft een extra dimensie aan de legging.

DE ASTROLOGISCHE LEGGING ( 12 kaarten, ±30 minuten, prijs  €30,–)
Het woord zegt het al: de astrologische legging maakt ook een verbinding tussen de astrologie en de tarot. Dit keer niet via de planeten, maar overeenkomstig de huizen van een horoscoop. Het is niet nodig om je horoscoop te maken, maar de kaarten worden in een cirkel gelegd, zoals de huizen van een horoscoop.
De twaalf huizen komen overeen met diverse levensgebieden, bijvoorbeeld: het 7e huis gaat over relaties en samenwerking, het 10e huis over carrière, het 12e huis over bijvoorbeeld spiritualiteit.
Het gaat veel dieper dan deze simpele steekwoorden, maar dan heb je een idee. Door de kaarten in de huizen te leggen krijg je veel informatie over de situatie waar je de vraag over stelt.

COMBI-CONSULT MET ASTROLOGIE: ( 60 minuten € 50,–)
Ik doe een drie-kaartenlegging voor je, en daarna kijken we kort naar je horoscoop. Vaak zijn er overeenkomsten in thema’s te ontdekken. Een extra verdieping door de combinatie van twee tradities.

Hoe vindt het consult plaats?
-Live in Castricum 
-Telefonisch. Het kan zijn dat we dan een afspraak maken om de legging later telefonisch door te spreken.
-Zoom of FaceTime 
-Ik kan ook op locatie een consult geven, daar zijn reiskosten aan verbonden.

Telefoon: 0251-826138 Mail: info@britafalk.nl

Betaling kan via tikkie, of gewoon overmaken, indien in Castricum kan ook contant betaald worden.