Volle maan in Maagd 9 maart 2020

ASTROLOGIE-TAROT BLOG 
(met gratis universele
mini-tarot-reading)

THEMA: HEEL DE PIJN

Deze volle maan nodigt je uit om je oude pijn te helen, of iemand anders te helpen.
De Zon en Maan staan nu tegenover elkaar:
Vissen versus Maagd. Dit zijn twee tekens die hetzelfde thema hebben; hulpvaardigheid.
Het teken Maagd nodigt je uit om dit op een praktische manier te doen. Reinigen, detoxen, gezonde voeding, schoonmaken. Voor jezelf, of voor iemand anders.
Om dit te verwezenlijken krijg je hulp van Saturnus, Pluto, Jupiter en Mars die in Steenbok staan. Dit is een aarde-teken, net als Maagd en het helpt om door te zetten.

Universele tarotkaart: Vijf van zwaarden rechtop.
De vijf van zwaarden maakt je pijnlijk bewust van je kwetsbare kanten. Er is een conflict, en men voelt zich in de steek gelaten. De kaart nodigt je uit om pijn eerst te doorvoelen of te verwerken. Analyseer daarna wat niet meer nodig is en gooi het overboord.
Dit is een zuiverend proces, volledig passend bij het de volle maan in Maagd. De tegenpool Vissen helpt bij het loslaten, de grote kracht van Vissen.
De dag na de volle maan gaat Mercurius weer vooruit lopen in plaats van retrograde. Dit houdt in dat oude zaken zijn afgerond, de bedenktijd en het “naar-binnen-keren” is weer voorbij. Het zal veel duidelijkheid geven bij het zien wat verwerkt is en losgelaten kan worden.

Wil je meer weten over jouw persoonlijke Maanstand, boek dan een mini-consult via de website.