Nieuwe Maan in Tweelingen 3 juni 2019

Find your sisters and brothers!

Intro: 
Een Nieuwe Maan is een mooi moment van inkeer en wordt gezien als een goed moment om een nieuwe start te maken. De invloed van de maan is het minst voelbaar op zo’n moment, in tegenstelling tot Volle Maan.
Zon en Maan staan met Nieuwe Maan in hetzelfde teken. 

Het astrologische teken waar de Zon en Maan in staan geeft kleur, dit keer een “Tweeling-kleur”.
Ook zijn er verbindingen met andere planeten, die de tendens voor de komende twee weken meegeven.

TWEELINGEN
Wat wil het teken Tweelingen? In ieder geval communiceren! Contact maken met de medemens is zeer belangrijk, liefst over koetjes en kalfjes. Humor en spelen zijn ook belangrijk, en het kan een goed idee zijn om je broers of zusters eens te bellen. Heb je die niet, zoek dan je soulsisters of -brothers weer op en organiseer een kletsmiddagje. Het brengt de boel in beweging. En dat wil Tweeling: bewegen!

INCOMPLETE MOLEN
In het vorige blog zei ik het ook al: er zijn wel wat onrustige verbindingen met andere planeten die voor beweging en onrust zorgen. Neptunus in Vissen, Jupiter in Boogschutter, en de Zon/Mercurius in Tweelingen, het staat haaks op/tegenover elkaar en geeft een “tafel met drie poten”-gevoel. 
We kunnen de stagnatie weer in beweging brengen door het ontbrekende element toe te voegen, en dat is Maagd: 
Let dus op de details, zorg voor reiniging, opruimen of voeg analyserende activiteiten toe, dan komen we weer in de juiste dynamiek terecht. Onrustig zeker, maar het geeft wel een “drive” om tot actie te komen en vastgeroeste zooi in beweging te zetten. Wees kritisch, en zorg dat je de dingen die je begint ook echt afmaakt.

Brita Falk, astroloog, tarotist, kruidenkenner
www.britafalk.nl
Artiest schilderij; onbekend.