Nieuwe maan in Stier 11 mei 2021

Bestendigen versus veranderen. 

De nieuwe maan valt op 21 graden Stier. Wat wil stier ons zeggen? Stier wil het rustig aan doen en zaken bestendigen. Stier nodigt ons uit om te vertragen en te beschermen wat we opgebouwd hebben. Stier houdt niet van veranderingen…..Als we verder naar de horoscoop van het moment van nieuwe maan kijken, zien we dat onrust-planeet Uranus erbij staat!
Hoe kun je die twee verenigen? Onveranderlijkheid van Stier en de veranderlijkheid van Uranus. Blijf vooral openstaan voor nieuwe veranderingen op Stier -gebied…
Dient zich een onverwachte situatie aan, bekijk dan of je die op een rustige manier kunt benaderen, maar pak het wel aan.

Er is een harmonieuze verbinding met Pluto in Steenbok, die wil ook langzaam, geen stap vooruit zetten totdat je het zeker weet. En daarnaast het vierkant met Saturnus in Waterman, de strijd om onafhankelijkheid en eerlijkheid. Dat lijkt verwarrend allemaal, maar het is wat het is. Rustig aan doen en volhouden zijn prachtige kwaliteiten, maar als je voor je rechten moet opkomen (Waterman) of als je iets wil veranderen is het fijn om die kans te grijpen en de verandering aan te brengen of door te voeren.
Komt er verzet of opstand uit je omgeving (of uit jezelf) kijk dan wat je wilt bestendigen en wat je wilt veranderen.

Andere algemene fijne Stier- tips kunnen zijn: 
-zoek een weilandje met paardenbloemen op en blaas eens lekker uit.
-eet je lievelingshapje
-leg wat geld opzij voor later
-vind een kunstzinnige uitlaatklep
-ga aan de slag met bloemen en planten, lekker in de tuin
-zing, of doe een keel-chakra oefening


En voor nu: laat het onverwachte toe als het zich aandient.

Wil je meer specifieke info over wat deze nieuwe maan voor jou betekent dan is het nieuwe maan consult misschien iets voor je. 

Artwork: Alphonse Mucha Four Seasons-Spring (1900)