Astrologie-Tarot Blog: Nieuwe maan in ram 12 april 2021

Een vurige nieuwe maan! Naast de zon en de maan staan er nog een paar in de line-up: chiron, mercurius, ceres en venus…allemaal in het vurige teken ram. Een goed moment om ruimte te nemen voor jezelf. De nieuwe maan is de tijd van de nieuwe plannen en in ram, het eerste teken van de dierenriem, is dat extra fris en fruitig. 
Wat zijn nog meer ram-elementen die je kunt meenemen in je maan-moment?
Sporten, iets nieuws beginnen, een frisse wind door je huishouden of een voorjaarsschoonmaak.

De maan wordt wel teruggefloten door pluto in steenbok. Die vraagt om langzaam opbouwen en dat gaat niet samen met jezelf vurig in een avontuur storten natuurlijk. Strijd! Dus neem ondanks al het vurig enthousiasme ook een moment om het lange termijn-doel even aan te stippen of geduld te bewaren….Geduld? Met al die ram-energie? Ja, probeer het…om te voorkomen dat je uit de bocht vliegt of teveel hooi op de vork neemt.

UNIVERSELE TAROT KAART:
De universele tarotkaart is zoals altijd weer verrassend treffend: de drie van staven omgekeerd. Die heeft eigenlijk precies dezelfde boodschap. Want het is een vuurkaart, ruimte nemen dus, maar er is kans op overschatting of het overzicht kwijtraken vanwege het feit dat de kaart omgekeerd ligt.
Bouw het vuurtje dus langzaam op, en leg niet meteen al je houtblokken op het vuur, maar bewaar er nog een paar voor later….

Fijne nieuwe maan!
Meer weten over jouw persoonlijke doelen voor de nieuwe maan tijd?
Boek hier het “nieuwe-maan-tarotconsult”. Een drie kaartenlegging voor jou op maat gemaakt met tips voor de komende twee weken, van deze nieuwe maan tot aan de komende volle maan. Kan per mail of per telefoon.

Brita Falk 12-4-2021