Cursus 2 (Vervolg) Interpretatie van de horoscoop. Start woensdag 16 februari 2022

Oefenen, oefenen, oefenen. Dat is het thema van deze astrologie-vervolgcursus. Je bent al bekend met wat basisbegrippen van de astrologie, en nu is het tijd om horoscopen te duiden. De horoscoop als geheel zien is belangrijk, maar we zullen ook losse oefeningen doen: hoe kan Venus in Leeuw tot uiting komen? Hoe interpreteer je Venus in Maagd? Wat betekent het als iemand veel lijnen in de horoscoop heeft, of juist niet? Wat houdt een vol of leeg derde huis in ? Etc etc.

We zullen niet altijd een gehele horoscoop interpreteren, maar ook gewoon kijken hoe ver we komen. Je kunt namelijk net zo lang doorgaan in de dieptes van een horoscoop als je zelf wil. Soms is een klein gedeelte even genoeg, het gaat om het oefenen en niet om de perfectie. Iedereen ziet ook weer wat anders, iedereen heeft een ‘eigen oog’ wat hem of haar opvalt aan een horoscoop.

Hoe ziet de les eruit? (in willekeurige volgorde)
*HOROSCOOP BEKENDE NEDERLANDER/PERSOON
Ik kies de horoscoop/horoscopen die we gaan interpreteren en stuur je van tevoren een mail met de geboortegegevens van de persoon. Als je wil kan je het voorbereiden, klein of groot.
Als je niet wil voorbereiden of geen tijd hebt, is dat geen enkel probleem. We gaan toch tijdens de les alles doorspreken.
Als je geen mail hebt gehad dan hoor je tijdens de les welke horoscoop we gaan doorspreken.
*VRAGEN BEANTWOORDEN
Ik neem de tijd om op vragen in te gaan tijdens de les.
*JULLIE INBRENG ?
Ik wil jullie vragen om zelf eens te kijken wiens horoscoop we kunnen interpreteren, als je dat leuk vindt. Is het een bekende van je, dan wil ik wel dat je toestemming aan diegene vraagt of we de horoscoop mogen doorspreken tijdens de les. Je kunt me eventueel mailen met een verzoek, (zullen we Donald Trump doorspreken? hahaha) of we kunnen het tijdens de les invoeren en doorspreken, als er tijd is. Indien geen tijd bewaren we het voor een volgende les. Misschien lukt het niet altijd om alle verzoeken in te willigen, ik kijk even hoe het gaat tijdens de les.
*HOROSCOPEN VAN DE CURSISTEN
Uiteraard houden we altijd de horoscopen van de cursisten bij de hand, mocht het toevallig voorbij komen dan kunnen we het meteen opzoeken en kan ik vragen beantwoorden.

Lesdag: woensdagochtend van 10.00-11.30 uur (kun je niet op woensdag, neem contact op, misschien is er een tweede groep mogelijk op ander tijdstip)
Lokatie: Jan van Nassaustraat 1 in Castricum
Lesdagen: 16 februari, 2, 9, 16, 23 en 30 maart 2022. Bij ziekte van de docent wordt de les ingehaald een later tijdstip, in overleg met de cursisten
Lesgeld: €135,– van tevoren overmaken naar B. Falk NL88INGB0006019420. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk.
Niveau: basics-plus. Je hebt ooit een korte cursus gedaan of zelf gestudeerd.
Vragen? mail info@britafalk.nl of bel 0251-826138

Let op: mijn mail komt wel eens in je spamfolder terecht.


Aanmelden; stuur een mail met je naam en telefoonnummer. Je krijgt dan een bevestiging van inschrijving, de inschrijving is definitief als het lesgeld is ontvangen.
Van de ontvangst van betaling krijg je ook een mail. Hou daarna zelf de startdatum in de gaten.